gratis aircocheck

Laat gratis uw airco-check uitvoeren

De temperaturen zijn al aan het stijgen en we hebben al even mogen genieten van het mooie weer. Tijdens de warmere dagen wordt de airco in uw auto dan ook vaker en op een koudere temperatuur gebruikt. Wist u dat de airco in uw auto ook onderhoud nodig heeft?

Gratis airco-check

Maak deze week een afspraak voor uw gratis airco-check. Onze gekwalificeerde monteurs zullen tijdens de aircocheck uw airco op de volgende punten checken:

  • Koudemiddel: is er nog voldoende en werkt het optimaal?
  • Temperatuur: wordt de juiste temperatuur gegeven? Is de uitstroomtemperatuur optimaal?
  • Luchtdoorstroming: is de luchtdoorstroming van de condensator optimaal?
  • Fan: werkt de electrische fan nog optimaal?
  • Filter/Droger: werkt het filter/droger nog optimaal?
  • Compressor: werkt de compressor nog optimaal?
  • Interieurfilter: is het interieurfilter nog optimaal?
  • Lekkage: zijn er geen lekkages?

De check die wij uitvoeren is geheel gratis. Uw airco kan ook toe zijn aan een aircoservice beurt.

Aircoservice beurt

Uw airco heeft eens in de 2 a 3 jaar een aircoservice beurt nodig. Het airco-systeem verliest jaarlijks tot 10% aan koudemiddel. Het gevolg hiervan kan zijn dat er slijtage ontstaat als er te weinig koudemiddel in uw systeem zit. Een reparatie kost u al snel 500 euro en een slecht werkende airco veroorzaakt een hoger brandstofverbruik.

Een aircoservice beurt voeren wij uit voor 125 euro. 

Tijdens de aircoservice word het systeem gevacumeerd, afgeperst en nieuw koudemiddel met fluor toegevoegd.

Helaas is het koudemiddel de afgelopen maanden aanzienlijk duurder geworden. Door de aangescherpte regelgeving van de Europese Unie om de broeikasgassen terug te dringen, wordt het koudemiddel R134a aanzienlijk duurder. Tegenwoordig is er een koudemiddel dat efficiënter werkt en er daardoor minder koudemiddel nodig is. Tevens is dit R1234YF koudemiddel minder schadelijk voor het milieu. Het koudemiddel wat uw airco nodig heeft, is afhankelijk van merk en type auto; wij kunnen u hierin adviseren.

Plan nu de gratis airco-check én aircoservice beurt t.w.v. 125 euro in

Aangezien het koudemiddel bijna dagelijks qua prijs stijgt, adviseren wij u om nu ook de airco servicebeurt in te plannen. U betaalt nu nog een bedrag van 125 euro.

Onze monteurs kunnen u hierin van een eerlijk advies voorzien.

Bel 076 – 205 9 205 of plan hier een afspraak in. U kunt ook een email sturen naar werkplaats@hommelautobedrijven.nl. Marcel en Dennis helpen u graag verder.

Bram jr en Robin vertellen u in de video hieronder nog de voordelen van een airco-check.

Wilt u zelf uw airco in top conditie houden? Lees dan ook hier 6 TIPS VOOR UW AIRCO.

This entry was posted in Acties & aanbiedingen and tagged by Patrick Hommel. Bookmark the permalink.

About Patrick Hommel

Hommel Autobedrijven is hét merkonafhankelijke autobedrijf in Etten-Leur en omgeving. Een waar familiebedrijf met 2 locaties: Handelsweg 5 waar Hommel gespecialiseerd is in de merken Daihatsu, Toyota en Suzuki en Penningweg 1 voor alle overige merken. Hecht u veel waarde aan de beste kwaliteit, top service, hoge klantvriendelijkheid en expertise, dan is Hommel Autobedrijven úw autobedrijf voor verkoop, onderhoud en reparaties.
Tweets van @HommelAutos