Miss Beauty of Noord-Brabant wint auto van Hommel

Rowena Konings is verkozen tot de nieuwe Miss Beauty of Noord-Brabant tijdens de finale van de Miss Beauty of Noord-Brabant verkiezing en wint daarmee een auto van Hommel Autobedrijven.

Miss Hommel 2018

Naast Miss Beauty of Noord-Brabant is Rowena ook unaniem verkozen tot Miss Hommel 2018. Tijdens de Miss Beauty Autowasdag viel Rowena op door haar inzet en enthousiasme.

Miss Beauty of Noord-Brabant

Op 22 april 2018 won Rowena de finale van Miss Beauty of Noord-Brabant. De weg naar de finale speelt mee in wie zich Miss mag noemen. Uit honderden dames werden 33 dames verkozen tot finalist voor de Miss Beauty of Noord-Brabant verkiezing. Alle dames hebben zich tijdens de finale gepresenteerd voor het publiek en de jury; in een introductieronde, een bikinironde en een hashtagronde.

Uiteindelijk is Rowena verkozen tot Miss Beauty of Noord-Brabant!

On the road to Miss Beauty of the Netherlands

Rowena heeft niet alleen de titel Miss Beauty of Noord-Brabant in de wachten weten te slepen, maar heeft daarmee ook een half jaar een auto van Hommel Autobedrijven gewonnen! Als hoofdsponsor van de Miss verkiezing heeft Hommel net als vorig jaar een auto ter beschikking gesteld.

Een mooie bestickerde Toyota Aygo stond vandaag te schitteren in de showroom van Hommel Autobedrijven, klaar om onthuld te worden door de Miss. Na een spannende onthulling is de Toyota Aygo overhandigd aan Rowena. Ziet u haar rijden in haar leuke Aygo, zwaai dan zeker even!

Met de Aygo van Hommel gaat Rowena op weg naar de finale van de Miss Beauty of the Netherlands verkiezing. 36 Provinciale Missen zullen in de finale strijden om de titel; Miss Teen of the Netherlands, Miss Intercontinental Netherlands en Miss Beauty of the Netherlands 2018.

Uiteindelijk strijden deze Missen weer om een internationale titel; Miss Teen International, Miss Intercontinental en Miss Earth.

Kijkt u mee naar de onthulling van de Toyota Aygo aan de Miss Beauty of Noord-Brabant; Rowena Konings: 

This entry was posted in Acties & aanbiedingen by Patrick Hommel. Bookmark the permalink.

About Patrick Hommel

Hommel Autobedrijven is hét merkonafhankelijke autobedrijf in Etten-Leur en omgeving. Een waar familiebedrijf met 2 locaties: Handelsweg 5 waar Hommel gespecialiseerd is in de merken Daihatsu, Toyota en Suzuki en Penningweg 1 voor alle overige merken. Hecht u veel waarde aan de beste kwaliteit, top service, hoge klantvriendelijkheid en expertise, dan is Hommel Autobedrijven úw autobedrijf voor verkoop, onderhoud en reparaties.
Tweets van @HommelAutos