pasen

Tweede Paasdag geopend

Op maandag Tweede Paasdag van 10.00-17.00u bent u van harte welkom om paaseitjes te komen zoeken. Misschien liggen ze wel verstopt in uw ‘nieuwe’ auto.

Tweede Paasdag

Zoals ieder jaar zijn wij ook dit jaar weer geopend op 2e Paasdag. Van 10.00-17.00u zijn wij aanwezig en staan wij voor u klaar met een kopje koffie.

Komt u ook gezellig langs en bij aankoop van een auto ontvangt u zelfs een heerlijke chocolade paashaas van Bonbonnerie van der Linden.

Paasactie Hommel

Ruim aanbod auto’s

Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u ons aanbod auto’s bekijken. Bekijk de merken Toyota, Suzuki en Daihatsu in de showroom aan de Handelsweg 5. Voor alle overige merken kunt u terecht in de showroom aan de Penningweg 1.

Met een ruim aanbod in alle merken, bieden wij voor iedereen een passende auto. In elke prijsklasse vindt u diverse merken en modellen.

Mocht uw droomauto nog niet in onze showroom staan, kom dan langs om uw wensen te bespreken. Wij gaan namelijk graag op zoek naar de auto van uw dromen. Ook komt er bijna wekelijks nieuw aanbod binnen en met ons grote netwerk is het vinden van uw droomauto binnen handbereik.

Goede vrijdag

Vergeet u niet dat wij op Goede Vrijdag al vanaf 18.00u gesloten zijn.

Tot 2e Paasdag!

This entry was posted in Acties & aanbiedingen and tagged by Patrick Hommel. Bookmark the permalink.

About Patrick Hommel

Hommel Autobedrijven is hét merkonafhankelijke autobedrijf in Etten-Leur en omgeving. Een waar familiebedrijf met 2 locaties: Handelsweg 5 waar Hommel gespecialiseerd is in de merken Daihatsu, Toyota en Suzuki en Penningweg 1 voor alle overige merken. Hecht u veel waarde aan de beste kwaliteit, top service, hoge klantvriendelijkheid en expertise, dan is Hommel Autobedrijven úw autobedrijf voor verkoop, onderhoud en reparaties.
Tweets van @HommelAutos