Reviews Hommel

Wat vinden onze klanten van Hommel?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare verkoper om een andere auto aan te schaffen of op zoek bent naar een kwaliteitsgarage voor het onderhoud van uw auto dan telt de mening van anderen.

Wat zeggen anderen eigenlijk over Hommel Autobedrijven? Is de service wel zo goed als dat zij zeggen? Zijn de verkopers betrouwbaar en helpen zij mij om mijn droomauto te vinden? Krijg ik waar voor mijn geld? Prijs kwaliteit verhouding? Dit zijn vragen die bij u op kunnen komen in de zoektocht naar een goed autobedrijf waar u voor een goede prijs terecht wilt kunnen. De mening van anderen is hierin een belangrijke factor.

Reviews Hommel Autobedrijven

Wij maken gebruik van het onafhankelijke beoordelingssysteem Klantenvertellen. En zoals u kunt zien in de beoordelingen, zijn wij bijzonder trots op de zeer goede reviews van onze klanten. Een gemiddeld cijfer van 8,9 is bijzonder hoog en waarderen wij enorm.

Review

Ook u kunt een beoordeling invullen of bekijken via:

Wij hechten veel waarde aan de mening van onze klanten en luisteren graag naar suggesties. Deze zijn dan ook meer dan welkom!

 

 

 

This entry was posted in Acties & aanbiedingen by Patrick Hommel. Bookmark the permalink.

About Patrick Hommel

Hommel Autobedrijven is hét merkonafhankelijke autobedrijf in Etten-Leur en omgeving. Een waar familiebedrijf met 2 locaties: Handelsweg 5 waar Hommel gespecialiseerd is in de merken Daihatsu, Toyota en Suzuki en Penningweg 1 voor alle overige merken. Hecht u veel waarde aan de beste kwaliteit, top service, hoge klantvriendelijkheid en expertise, dan is Hommel Autobedrijven úw autobedrijf voor verkoop, onderhoud en reparaties.
Tweets van @HommelAutos