Zomerbanden wisselen

Zomerbanden wisselen

De Lente is officieel begonnen en de temperaturen gaan eindelijk stijgen. Dit betekent dat het weer tijd is om uw winterbanden te wisselen naar uw zomerbanden.

Op zaterdag 24 maart staan wij de gehele dag voor u klaar om uw banden te wisselen of plan uw afspraak in samen met het onderhoud en/of APK van uw auto.

Banden wisselen

Het belang van de juiste banden bij de juiste temperatuur is uw veiligheid op de weg. Met hogere temperaturen en droger weer dient u te rijden met een band die minder elastisch is dan met koud en nat weer. Dit vergroot uw veiligheid, bespaart brandstof en beperkt het geluid.

Voor het wisselen van uw banden betaalt u slechts €45,- voor het wisselen van velgen met banden en dit is inclusief opslag. Als optie kunt u de velgen professioneel laten reinigen voor slechts €10,- per velg. Voor het wisselen van enkel banden op uw huidige velgen betaalt u €99,-.

Plan uw afspraak

Plan vandaag nog uw afspraak in bij Marcel voor de merken Toyota, Suzuki, Daihatsu en als u in onderhoud bent aan de Handelsweg 5 of bij Dennis voor alle overige merken en als u in onderhoud bent aan de Penningweg 1.

Ook kunt u uw afspraak inplannen via het online afspraken formulier of via de Hommel app.

This entry was posted in Acties & aanbiedingen and tagged by Patrick Hommel. Bookmark the permalink.

About Patrick Hommel

Hommel Autobedrijven is hét merkonafhankelijke autobedrijf in Etten-Leur en omgeving. Een waar familiebedrijf met 2 locaties: Handelsweg 5 waar Hommel gespecialiseerd is in de merken Daihatsu, Toyota en Suzuki en Penningweg 1 voor alle overige merken. Hecht u veel waarde aan de beste kwaliteit, top service, hoge klantvriendelijkheid en expertise, dan is Hommel Autobedrijven úw autobedrijf voor verkoop, onderhoud en reparaties.
Tweets van @HommelAutos