Elektrische mobiliteit

Elektrisch rijden is steeds meer in opkomst en de vraag hiernaar wordt steeds groter. De ontwikkeling van elektrische mobiliteit gaat snel en er gebeurt veel op dit gebied. Een beter milieu en een bijdrage daaraan leveren is actueel. Mobiliteit wordt de laatste jaren steeds schoner. Autofabrikanten doen er alles aan om de motoren en techniek zo te ontwikkelen dat het zo min mogelijk schade levert aan het milieu. Het voordeel van elektrische mobiliteit is dat er geen kooldioxide, fijnstof en stikstofdioxide wordt geproduceerd. Elektrische mobiliteit levert dus een belangrijke bijdrage aan een gezondere leefomgeving.

Elektrische scooters

Ook Hommel Autobedrijven speelt hierop in door de elektrische scooters aElektrische scooterls vervangend vervoer aan te bieden. Scooters zijn ook verantwoordelijk voor een significant deel van de schadelijke emissies (TNO 2009). Natuurlijk voldoen de elektrische scooters die wij aanbieden als vervangend vervoer aan de kwaliteitseisen waar deze aan moeten voldoen. Te denken valt aan een RDW goedgekeurde e-scooters, Li-on accu, geleverd door een erkend bedrijf.

Hybride auto’s

Hommel Autobedrijven verkoopt natuurlijk hybride auto’s. Een hybride auto verbruikt minder brandstof en is daardoor milieuvriendelijker dan een andere auto. Ook heeft u bij aanschaf van een nieuwe hybride auto diverse financiële voordelen. De locatie Handelsweg 5 is specialist is het groene merk Toyota. Zij profileren zich als groenste merk en ontwikkelen de auto’s zo dat ze 100% gerecycled kunnen worden. Op de locatie Penningweg 1 verkopen wij gebruikte hybride auto’s van alle overige merken, zoals Honda Civic Hybride.