Financiering

4070_NL_financieringkleinOok kunt u bij Hommel Autobedrijven terecht voor advies over diverse financieringsmogelijkheden. Er zijn veel manieren om uw auto te financieren, waarbij wij graag bemiddelen en u adviseren in een betrouwbare en betaalbare financiering die bij past. Het afsluiten van een financiering bij Hommel Autobedrijven betekent dat u alles omtrent uw auto bij ons direct voor u geregeld is.

Als BOVAG bedrijf is het mogelijk om de BOVAG financiering af te sluiten. De BOVAG financiering biedt u een aantrekkelijk rentetarief en geen risico op restschuld. U profiteert tevens van een interessant rentekorting op een financiering als u ook kiest voor een BOVAG Autoverzekering. Dit combineert u in het Rij Zeker Plan. Alles daarover leest u hier.

Onze financiële partner is Finance Bizniz en we hebben ervaring met diverse andere eerlijke en betrouwbare banken en financieringsmaatschappijen.

Wij maken graag een offerte op maat en bekijken met u de talrijke mogelijkheden.

Leasing

Hommel Autobedrijven is er tevens voor u als u de mogelijkheden van lease wilt bekijken. Wij adviseren u of lease een interessante oplossing is voor u en welke vorm van lease het beste bij uw wensen en bedrijfsvoering past. Er zijn 2 vormen lease, namelijk Operational Lease en Financial Lease. Wij werken samen met een aantal gerenommeerde leasemaatschappijen en er is voor u altijd een passende oplossing.

Onder het genot van een kop koffie adviseren wij u en bespreken we gezamenlijk de voor u beste oplossing.