Verzekering

AutoverzekeringHommel Autobedrijven biedt u een passende autoverzekering aan. Voor iedere leeftijd garanderen wij u een verzekering tegen gunstige voorwaarden en aantrekkelijke premies. Wij sluiten een autoverzekering direct voor u af en indien gewenst zorgen wij voor de opzegging van uw huidige verzekering. Een autoverzekering afsluiten bij Hommel Autobedrijven biedt u grote voordelen. Wij verzorgen namelijk de uitbetaling bij schade, u heeft geen eigen risico bij schadeherstel of ruitreparaties, gratis vervangend vervoer en wij fungeren als tussenpersoon.

Als partner van de BOVAG bevelen wij u de BOVAG verzekering aan. Wij bieden u altijd de voor ú meest interessante verzekering. Wij werken naast de BOVAG samen met onder andere Finance Bizniz.

BOVAG Autoverzekering

Geen kleine lettertjes
€ 10.000,- gekocht is € 10.000,- verzekerd.

U blijft altijd mobiel
Gratis vervangend vervoer gedurende gehele herstelperiode.

Geen gedoe bij schade
U levert de sleutels bij ons in en alles wordt geregeld, zonder eigen risico!

Dagelijks opzegbaar
Wilt u er vanaf? U kunt dagelijks opzeggen, ook in het eerste verzekeringsjaar.

Denk vooruit. Begin bij BOVAG.

BOVAG biedt u diverse autoverzekeringen:

  • WA

De BOVAG WA verzekering verzekert u tegen schade die uw auto aan derden veroorzaakt. Deze verzekering is wettelijk verplicht.

  • WA + Beperkt Casco

U bent met deze BOVAG verzekering ook verzekert voor schade aan uw eigen auto door brand, bliksem, diefstal, ruitbreuk, hagel en botsing met dieren.

  • WA + Volledig Casco (compact, comfort, compleet)

Bij deze BOVAG verzekering bent u ook verzekerd voor schade aan uw auto veroorzaakt door uw eigen schuld of door vandalisme. De WA + Volledig Casco kent 3 varianten: compact, comfort en compleet.

Een duidelijk overzicht van de BOVAG Autoverzekeringen vind je hieronder. Lees alles over de BOVAG Autoverzekering op www.bovagautoverzekering.nl.

BOVAG autoverzekering

Aanvullende verzekeren

BOVAG staat voor zekerheid en zeker als het om uw auto gaat. Het is daarom ook mogelijk om voor de extra zekerheid een aanvullende dekking af te sluiten.

  • Ongevallenverzekering voor Inzittenden (OVI)

Als u de daadwerkelijk geleden schade van een passagier of bestuurder en/of schade aan zaken die in de auto worden vervoerd wilt verzeker dan vergoedt deze aanvullende dekking de schade (Verzekerd bedrag: Overlijden €10.000,- | Blijvende invaliditeit €50.000,-)

  • Schadeverzekering voor Inzittenden (SVI)

Deze aanvullende dekking keert het gekozen verzekerde bedrag of een percentrage daarvan uit als één van de inzittenden van uw auto overlijdt of blijvend invalide raakt als gevoeld van een ongeval. (Verzekerd bedrag: €1.000.000,-)

  • Rechtsbijstand

Als u behoefte heeft aan juridische hulp bij het verhalen van een verkeer gerelateerde schade die een ander u heeft toegebracht of bij overige situaties zoals bijvoorbeeld vandalisme is deze aanvullende dekking geschikt.

Bereken nu uw premie: