Zoek uw auto

Ga direct naar

Verkoop

Bent u op zoek naar een andere auto, kom dan zeker langs bij Hommel Autobedrijven. In de regio Etten-Leur is Hommel Autobedrijven een gerenommeerde partner voor de verkoop van uw auto. Onze verkopers helpen u graag en verkopen u met alle plezier uw auto. Hommel Autobedrijven heeft nieuwe auto’s en (jong) gebruikte auto’s (occasions). 

Verkoop nieuwe en gebruikte auto’s in regio Etten-Leur

Bekijk ons aanbod nieuwe en gebruikte auto’s. Mocht de auto naar uw wensen niet tussen ons aanbod staan, helpen wij u graag deze alsnog te vinden. Wij ontvangen dagelijks nieuw aanbod en wekelijks worden auto’s geleverd, dus ook al staat uw auto niet op onze website, neem dan contact met ons op.

Specialist in Daihatsu, Toyota en Suzuki

Hommel Autobedrijven heeft een groot aanbod automerken en modellen voor u. Op onze locatie Handelsweg 5 in Etten-Leur zijn wij uw specialist voor de merken Daihatsu, Toyota en Suzuki in regio Etten-Leur. U kunt bij ons terecht voor nieuwe of gebruikte Daihatsu’s, Toyota’s en Suzuki’s. Onze verkopers zijn specifiek getraind in deze merken en kunnen u van de nodige informatie voorzien. In de regio Etten-Leur zijn wij hét alternatief voor de Daihatsu, Toyota of Suzuki dealer. Wij bieden u dezelfde kwaliteit, betrouwbaarheid, persoonlijk contact, de beste service tegen een eerlijke prijs.

Zekerheid_liggend

Exclusief bij Hommel: 2 jaar Hommel Garantie

U ontvangt standaard 6 maanden BOVAG Garantie en wij bieden u nog eens 18 maanden Hommel Garantie. Deze actie is geldig binnen het afleverpakket op geselecteerde auto’s in het A- en B-segment vanaf €5.000,- en met een maximale kilometerstand van 100.000km. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een Toyota Aygo, Suzuki Swift, Renault Clio, Fiat Panda, Peugeot 107, Chevrolet Matiz. Kom langs in de showroom en bekijk al onze actie modellen. Ook bespreken we graag de mogelijkheden en overige voorwaarden met u. De koffie staat voor u klaar!