HOMMEL / BOVAG Garantie

Hommel Autobedrijven is partner van BOVAG. BOVAG is een brancheorganisatie van ruim 10.000 ondernemers die zich met mobiliteit bezighouden. Bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in personenauto’s, bedrijfsauto’s en trucks, tweewielers, caravans, aanhangwagens, motorenrevisie, autoverhuur, autowassen, verkeersopleidingen en tankstations zijn welkom als lid.

BOVAG is een inmiddels Bovag Garantieuitgegroeid tot een breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. Bedrijven die bij BOVAG zijn aangesloten voldoen aan strenge kwaliteitseisen die ieder jaar opnieuw getoetst worden. Hommel Autobedrijven heeft dit keurmerk gekregen en behoudt dit al jaren. Het keurmerk staat voor betrouwbare bedrijven die op deskundige wijze hun werk doen. Een meerwaarde hiervan is dat wij de standaard BOVAG garantie verlenen en hierdoor kan de consument altijd terecht bij Hommel Autobedrijven als erkend BOVAG bedrijf. Dit biedt u als consument zekerheid en betrouwbaarheid.

De auto’s die wij verkopen zijn voorzien van BOVAG Garantie. Deze garantie houdt in:

  • Minimaal 6 maanden garantie op aankoop gebruikte auto’s
  • 3 maanden garantie op reparatie en onderhoud
  • Tijdens BOVAG garantiewerkzaamheden krijgt u passend vervangend vervoer
  • Gratis onpartijdige BOVAG Bemiddeling bij een geschil over de uitvoering en uitleg van de BOVAG Garantie en de Algemene Voorwaarden BOVAG

Daarnaast bieden wij al onze klanten exclusief bij Hommel Autobedrijven 2 jaar gratis Hommel Garantie op auto’s in het A- en B-segment. Wij bieden u zekerheid voor 2 jaar en dat geheel gratis.

2 JAAR HOMMEL GARANTIE

U ontvangt standaard 6 maanden BOVAG Garantie en wij bieden u nog eens 18 maanden Hommel Garantie in het afleverpakket. Deze actie is geldig op geselecteerde auto’s in het A- en Hommel 2 jaar garantie pasB-segment vanaf €5.000,- en met een maximale kilometerstand van 100.000km. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een Toyota Aygo, Suzuki Swift, Renault Clio, Fiat Panda, Peugeot 107, Chevrolet Matiz. Kom langs in de showroom en bekijk al onze actie modellen. Ook bespreken we graag de mogelijkheden en overige voorwaarden met u. De koffie staat voor u klaar!

Wilt u nog meer zekerheid voor uw auto én uw portemonnee, schaf dan ook direct bij aankoop het 2-jarig onderhoudspakket aan vanaf €499,-.

2-JARIG ONDERHOUDSPAKKET

Bij aankoop van uw auto met 2 jaar Hommel Garantie heeft u ook de mogelijk om een onderhoudspakket voor 2 jaar aan te schaffen. Een onderhoudspakket heeft u al vanaf €499,-. Binnen dit onderhoudspakket valt al het onderhoud aan uw auto in de komende 2 jaar, denk daarbij aan twee onderhoudsbeurten, banden, vloeistoffen, ruitenwissers etc. Voor 2 jaar bent u zeker van al het onderhoud aan uw auto voor een aantrekkelijke actieprijs. Nog meer zekerheid met Hommel service.

Bekijk al onze actiemodellen in de showroom aan de Penningweg 1 en Handelsweg 5 in Etten-Leur of bekijk ons aanbod nieuwe en (jong)gebruikte auto’s hier.