menu_img_top_image_1553862490.jpg

Onze services

“Wij ontzorgen u graag en regelen zelfs uw verzekering.”

Verzekering

Hommel Autobedrijven biedt u altijd een passende autoverzekering aan. Voor iedere leeftijd garanderen wij u een verzekering tegen gunstige voorwaarden en aantrekkelijke premies.

Wij sluiten een autoverzekering direct voor u af en indien gewenst zorgen wij voor de opzegging van uw huidige verzekering. Een autoverzekering afsluiten bij Hommel Autobedrijven biedt u grote voordelen. Wij verzorgen namelijk de uitbetaling bij schade, u heeft geen eigen risico bij schadeherstel of ruitreparaties, gratis vervangend vervoer en wij fungeren als tussenpersoon.

Als partner van de BOVAG bevelen wij u de BOVAG verzekering aan. Wij bieden u altijd de voor ú meest interessante verzekering. Wij werken naast de BOVAG samen met onder andere Finance Bizniz.

BOVAG autoverzekering

BOVAG biedt u diverse autoverzekeringen zoals de verplichte WA verzekering, WA + beperkt casco en WA + volledig casco verzekering.

  • Geen kleine lettertjes, € 10.000,- gekocht is € 10.000,- verzekerd.
  • U blijft altijd mobiel. Gratis vervangend vervoer gedurende gehele herstelperiode.
  • Geen gedoe bij schade. U levert de sleutels bij ons in en alles wordt geregeld.
  • Dagelijks opzegbaar.

AANVULLEND VERZEKEREN
BOVAG staat voor zekerheid en zeker als het om uw auto gaat. Het is daarom ook mogelijk om voor de extra zekerheid een aanvullende dekking af te sluiten, zoals Ongevallenverzekering voor Inzittenden, schadeverzekering voor Inzittenden of rechtsbijstand.

Neem contact op

Heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem contact op +3176-2059205 of kom vrijblijvend langs in onze showroom.

  • Financiering
  • Garantie
  • Zoekopdracht

Overige diensten

Benieuwd naar één van onze andere diensten? Klik en lees wat wij u nog meer kunnen bieden.