Handelsweg 5 – Daihatsu – Suzuki – Toyota specialist

Bij locatie Handelsweg 5 in Etten-Leur bent u welkom voor de merken Daihatsu, Toyota en Suzuki. Wij zijn dé specialist in deze merken voor de regio Etten-Leur. U vindt bij ons de kennis en kwaliteit van een dealer maar met een persoonlijke benadering en een eerlijke prijs. Met enthousiasme en een persoonlijke benadering zullen wij uw wensen behartigen. Kom langs voor de verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s, onderhoud, reparaties, APK-keuring en schadeherstel.

In onze moderne showroom staan nieuwe en (jong) gebruikte auto’s tegen scherpe prijzen. Zoek hier uw nieuwe of gebruikte (occasion) Daihatsu, Toyota of Suzuki.

Daihatsu dealer

Hommel Autobedrijven is ook wel bekend als Auto Hommel. Daihatsu LogoAuto Hommel is sinds begin jaren ’90 Daihatsu dealer. Al meer dan 20 jaar heeft Hommel kennis en ervaring in het onderhoud, APK en reparaties van alle type Daihatsu’s. Alle auto’s boven €4500 worden standaard afgeleverd met BOVAG Garantie. Daihatsu geeft op auto’s die aan een aantal overige criteria voldoen Daihatsu Dealer Selectie Occasions af. U ontvangt dan standaard 1 of 2 jaar garantie en 1 jaar mobiliteit service. Ook is de volledige voertuighistorie bekend en krijgt t standaard een gegarandeerde NAP-kilometerstand. U koopt bij ons een betrouwbare occasions met uitstekende voorwaarden.

Toyota en Suzuki

Showroom_AutoHommel2Het aanbod bij Hommel is sinds 2011uitgebreid met 2 mooie merken, namelijk Toyota en Suzuki. Hommel Autobedrijven levert alle nieuwe Toyota en Suzuki modellen en staan er diverse demonstratiemodellen op voorraad om een proefrit te maken. Er is natuurlijk ook een ruime voorraad gebruikte Toyota en Suzuki modellen. Wij zijn tevens gespecialiseerd in het onderhoud, reparaties en APK van uw Toyota & Suzuki. Bent u op zoek naar de kwaliteit van een dealer, dan bent u bij Hommel Autobedrijven aan het juiste adres! Alle Toyota’s en Suzuki’s boven €4500 worden afgeleverd met BOVAG Garantie. Koopt u een nieuwe auto, dan krijgt u de pechhulpservice van ons cadeau! BOVAG biedt u een uitgebreid pakket pechhulpservice voor een aantrekkelijk tarief. U ontvangt van ons een aantrekkelijk korting als u deze pechthulpservice afsluit gelijktijdig met uw onderhoudsbeurt en bij het afsluiten van een autoverzekering krijgt u deze zelfs gratis.

Staat uw favoriete auto niet tussen ons aanbod? Wij zoeken graag uw droomauto, dus neem met ons contact op. Wekelijk komt er nieuwe voorraad binnen of worden er auto’s aangeboden. Ook uw droomauto is binnen handbereik.

Natuurlijk bent u ook welkom voor de verkoop van uw Daihatsu, Toyota of Suzuki. Wij zullen er alles aan doen om u te helpen.

  • Daihatsu, Toyate en Suzuki
  • Kennis, deskundigheid, ervaring, betrouwbaarheid
  • Open en persoonlijke benaderingDaihatsu
  • BOVAG Garantie
  • Altijd mobiel!
  • Daihatsu Dealer Selection Occasions
  • Gegarandeerde NAP-kilometerstand
  • Dealer Kwaliteit
  • Totale ontzorging