Informatie

Hommel Autobedrijven heeft op beide locaties een Advies_staandruime werkplaats met moderne apparatuur. Onze monteurs staan iedere dag klaar om met plezier aan uw auto te werken. De werkplaatsen zijn ingericht voor onderhoud, reparaties, APK-keuringen en schadeherstel. Ook kunt u terecht voor uitlezen storingen, airco-onderhoud, distributieriemen, uitlaten, (winter)banden en motorreparaties. Hommel Autobedrijven is aangesloten bij de BOVAG, RDW en NAP, zodat u altijd verzekerd bent van de juiste garantie, de beste service en gegarandeerde kilometerstanden.

  • Gratis vervangend vervoer: auto, elektrische scooter of fiets
  • Korte wachttijden
  • Gratis WIFI en lekker bakje koffie
  • Altijd ruimte voor kleine reparaties (zonder afspraak)
  • Garantie op reparaties
  • Kwaliteit tegen een scherpe prijs
  • Maak direct uw werkplaatsafspraak

Werkplaats Handelsweg 5

De werkplaats locatie Handelsweg 5 is gespecialiseerdWerkplaats Auto Hommel in onderhoud, reparaties, APK-keuringen van Daihatsu, Toyota en Suzuki. Onze monteurs zijn opgeleid tot specialist in Daihatsu, Toyota en Suzuki. De werkplaats heeft onderdelen op voorraad en door de specialisatie in deze merken werken de monteurs sneller en accuraat, wat voor u scheelt in de kosten.

Werkplaats Penningweg 1

Werkplaats Hommel OccasionsIn de werkplaats locatie Penningweg 1 is er ruimte voor álle andere merken.De werkplaats is ingericht om alle merken te onderhouden, repareren en APK te keuren. Hommel Autobedrijven is het alternatief voor een dealer. Onze werkplaats biedt dezelfde kwaliteit, een interessante prijs en de beste service. Het team van monteurs zijn all round opgeleid en bedenken zo nodig een creatief alternatief om u van dienst te zijn.

2-JARIG ONDERHOUDSPAKKET

Bij aankoop van uw auto met 2 jaar Hommel Garantie heeft u ook de mogelijk om een onderhoudspakket voor 2 jaar aan te schaffen. Een onderhoudspakket heeft u al vanaf €499,-. Binnen dit onderhoudspakket valt al het onderhoud aan uw auto in de komende 2 jaar, denk daarbij aan twee onderhoudsbeurten, banden, vloeistoffen, ruitenwissers etc. Voor 2 jaar bent u zeker van al het onderhoud aan uw auto voor een aantrekkelijke actieprijs. Nog meer zekerheid met Hommel service.

Bekijk al onze actiemodellen in de showroom aan de Penningweg 1 en Handelsweg 5 in Etten-Leur of bekijk ons aanbod nieuwe en (jong)gebruikte auto’s hier.