Wat kost een onderhoudsbeurt

Bent u op zoek naar een betrouwbare werkplaats voor het onderhoud van uw auto? Kom dan eens langs bij Hommel Autobedrijven. Wij bieden u kwaliteit, service en dat tegen een zeer scherpe prijs.

Bent u benieuwd naar onze tarieven? Wij informeren u graag: 076 – 205 9 205 of mail naar werkplaats@hommelautobedrijven.nl. Ook is het mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten bij Hommel Autobedrijven.

2-JARIG ONDERHOUDSPAKKET

Bij aankoop van uw auto met 2 jaar Hommel Garantie heeft u ook de mogelijk om een onderhoudspakket voor 2 jaar aan te schaffen. Een onderhoudspakket heeft u al vanaf €499,-. Binnen dit onderhoudspakket valt al het onderhoud aan uw auto in de komende 2 jaar, denk daarbij aan twee onderhoudsbeurten, banden, vloeistoffen, ruitenwissers etc. Voor 2 jaar bent u zeker van al het onderhoud aan uw auto voor een aantrekkelijke actieprijs. Nog meer zekerheid met Hommel service.

Bekijk al onze actiemodellen in de showroom aan de Penningweg 1 en Handelsweg 5 in Etten-Leur of bekijk ons aanbod nieuwe en (jong)gebruikte auto’s hier.